NÄR TEKNIK, KVALITET & SUPPORT ÄR VIKTIGT FÖR DIG

Vi har sedan 1993 fungerat som våra kunders personliga IT-partner och externa dataavdelning. På vår hemsida hittar ni information och våra produkter och tjänster samt hur ni kommer i kontakt med oss. Teknik, kvaliet och support är ord som genomsyrar hela vårt företag oavsett om det handlar om produkter, tjänster eller vårt sätt att tänka.

Vår affärsidé är att vara våra kunders externa dataavdelning och totala IT leverantör på lång sikt och därmed kunna leverera en stabil, trygg och kostnadseffektiv lösning för våra kunder Genom åren har företaget arbetat upp en kundkrets med högt ställda krav på såväl mjuk- som hårdvara. Vi har kunder inom många olika branscher och levererar lösningar både plats och på distans. Vidare har vi valt att växa sakta och säkert, för att kunna säkerställa kvalitén på såväl produkter som tjänster.

Att man ligger väl framme på tekniksidan borgas av de certifieringar och det nära samarbete man har med flera av världens största tillverkare av PC-komponenter , tillbehör och programvaror, såsom Intel, Microsoft, HP, Cisco, Asus, Sony, Apple, Samsung, Fujitsu, Lenovo, Acer,Symantec bara för att nämna några.