Loading...
Server & Nätverk2017-07-12T07:20:38+02:00

Server & Nätverk

En av Cadnet’s affärsidéer är att aktivt stödja kunders utveckling med effektiva informationssystem. Som kund till Cadnet behöver ni inte fundera och oroa sig över ert IT-stöd. Vi hjälper till att analysera våra kunders verksamhet för att erbjuda bästa och mest kostnadseffektiva lösning.

Som kund skall ni koncentrera är på den egna kärnverksamheten och låta Cadnet fungera som den interna IT-resursen. Idag jobbar vi med kommunikation inom och utanför företagets väggar. Det kan handla om att läsa e-post från en parkeringsficka på väg till en kund eller distansarbete på ex tåget, hemma eller på annan ort. Cadnet är kan leverera och implementera server lösningar för de flesta kunder både på plats och som hosting eller molntjänster. Vi har många års erfarenhet inom framförallt Microsoft Windows Server och total IT miljö/funktioner. Självklart kan vi erbjuda en totallösning med fjärrövervakning, support och backup både på plats och på distans.

Windows Server 2012 R2 / 2016, Microsoft Office 365 och Windows Azure

Vi hjälper Er med att sätta upp integrerade miljöer med egen Server / Active Directory med moln tjänster såsom Office 365 och Windows Azure. Enkel login (SSO-login) med Office 365 där även en egen server ( fysisk eller i molnet) används är idag en utmärkt lösning för ett effektivt och mycket tillgängligt system.

I Windows Server 2012 R2 / 2016 finns nya funktioner som gör att detta fungerar mycket bra! ”Direct Access” är annan fantastisk bra nyhet där tillgång till server utan VPN nu är möjligt!

Kontakt oss för mera information eller förslag på lösning och offert!