• Vi vill att du hör av dig
  • 031-780 70 20

Bredband

The best net you can get
- CadNet

CadNet levererar tillsammans med våra samarbetspartners: Bahnhof och NETatONCE, din anslutning till Internet. Vi erbjuder en mängd olika produkter via ADSL,VDSL,SHSL eller Fiber gällande Internetanslutning eller VPN mellan kontor. Vi leverera även trådlösa/mobila lösningar!!
Kontakta oss för priser och mera information.

höghastighets-
internet
för hem & företag.

Höghastighetsfiberbredband använder fiberoptiska kablar för att överföra signaler som är immuna mot störningar. Detta innebär supersnabb anslutning och mer tillförlitlighet. Traditionellt var DSL och andra bredbandstjänster endast avsedda för röstkommunikation och hindras därför av de enorma mängder data vi sänder idag. Fiberoptik möjliggör snabbare nedladdningar och snabbare tillgång till olika större filstorlekar. Faktum är att en fiberuppkoppling till internet fungerar 100 gånger snabbare än en vanlig bredbandsanslutning och laddar ner med 1 gigabit per sekund! Sådana förmåner är viktiga för våra liv idag för att inte bara möjliggöra en smidig arbetsupplevelse hemifrån utan också för att tillfredsställa alla andra lediga stunder.

Backup &
Säkerhet

CadNet hjälper med lösningar för att höja säkerheten i din IT-miljö för både ensamma PC/Arbetsstationer och för Server och Nätverk.

Vi erbjuder olika lösningar gällande:
Backup (Lokalt och för hela nätverk), Backup på distans över internet, Intrångsskydd, Antivirusprogram och Spamfilter, Brandväggar och VPN uppkopplingar, RAID lösningar m.m. (Speglade diskar och servrar..), FT och HA lösningar (FaultTolerance och HighAvailability), Nätverkssäkerhet och lösenordskydd, Förebyggande åtgärder, Fysiska skydd, Automatisk kryptering av företagets alla klient dator där lösenord sparas automatisk på företagets kontoserver. m.m.

Contact

Vi vill höra av dig.

Välkommen att kontakta oss för mer information
om någon av våra produkter eller tjänster.

Kontakta oss

Flöjelbergsgatan 7A
43137 Mölndal
SWEDEN
Växel: 031-780 70 20
HP Supporten: 08-51 993 363

Låt oss prata om dina behov

Via kontaktformuläret kan du snabbt skicka över frågor om projekt, tjänster eller något annat här som du undrar över. Eller ring oss på telefon, annars går det givetvis bra att skicka ett mail så hör vi av oss så snart vi fått meddelandet.

Läkare utan gränster

Som Företagsvän stödjer vi Läkare Utan Gränser under 2023

ring: 031-780 70 20

Contact