• Vi vill att du hör av dig
  • 031-780 70 20

Hosting &
Molntjänster

Serverhallen

CadNet tillhandahåller tjänster och IT-Funktioner genom Hosting och Molntjänster. I vår serverhall kan vi erbjuda de flesta virtuella tjänsterna som skräddarsys för våra kunders behov. Vi erbjuder färdiga “IT-Funktioner” för våra kunder som givetvis också kan kombineras med lokala IT-lösningar hos kund/kontor.

Image Image
Image Image

Virtuella lösningar

Virtuella lösningar innebära full flexibilitet och skalbarhet. Vi sköter all drift och underhåll. Snabbt, säkert och tryggt bakom brandvägg via vår höghastighets fiberanslutning. Användningsområdet för virtuella servrar är praktiskt taget obegränsat. Virtualisering innebär att en fysisk server delas upp i flera logiska instanser. De virtuella instanserna delar på tillgänglig kapacitet och därmed också på kostnaden. Operativsystem väljs vid uppläggning och kan därefter anpassas fritt. Vi erbjuder både Linux och Windows som operativsystem. Vi arbetar både med VM-ware och HyperV.

Windows Server, Office 365 & Windows Azure

Vi hjälper Er med att sätta upp integrerade miljöer med egen Server / Active Directory med moln tjänster såsom Office 365 och Windows Azure. Enkel login (SSO-login) med Office 365 där även en egen server ( fysisk eller i molnet) används är idag en utmärkt lösning för ett effektivt och mycket tillgängligt system. Används detta tillsammans med AllwaysONVPN eller Site to Site VPN för hela kontor är upplevelse det samma som att ha egen lokal server.
Vi arbetar med lösningar från både Microsoft och vmware alltid med senaste versionerna och tar även hjälp av vår partners.

Image Image

Backup &
Säkerhet

CadNet hjälper med lösningar för att höja säkerheten i din IT-miljö för både ensamma PC/Arbetsstationer och för Server och Nätverk.

Vi erbjuder olika lösningar gällande:
Backup (Lokalt och för hela nätverk), Backup på distans över internet, Intrångsskydd, Antivirusprogram och Spamfilter, Brandväggar och VPN uppkopplingar, RAID lösningar m.m. (Speglade diskar och servrar..), FT och HA lösningar (FaultTolerance och HighAvailability), Nätverkssäkerhet och lösenordskydd, Förebyggande åtgärder, Fysiska skydd, Automatisk kryptering av företagets alla klient dator där lösenord sparas automatisk på företagets kontoserver. m.m.

Contact

Vi vill höra av dig.

Välkommen att kontakta oss för mer information
om någon av våra produkter eller tjänster.

Kontakta oss

Flöjelbergsgatan 7A
43137 Mölndal
SWEDEN
Växel: 031-780 70 20
HP Supporten: 08-51 993 363

Låt oss prata om dina behov

Via kontaktformuläret kan du snabbt skicka över frågor om projekt, tjänster eller något annat här som du undrar över. Eller ring oss på telefon, annars går det givetvis bra att skicka ett mail så hör vi av oss så snart vi fått meddelandet.

Läkare utan gränster

Som Företagsvän stödjer vi Läkare Utan Gränser under 2023

ring: 031-780 70 20

Contact