• Vi vill att du hör av dig
  • 031-780 70 20

Produkter & Tjänster

Vi ger dig en mängd kreativa lösningar för alla behov.

Total IT-miljö & Serviceavtal

Vår affärsidé är att vara våra kunders externa dataavdelning och totala IT leverantör på lång sikt och därmed kunna leverera en stabil, trygg och kostnadseffektiv lösning för våra kunder. Vi hjälper Er med att analysera företagets IT-miljö och behov och kommer med förslag som ger en hållbar och fungerande lösning.

Image Image

Konsultation & Utbildning

CadNet skräddarsyr konsultation och utbildningspaket direkt för våra kunder.
Vi hjälper Er med att analysera företagets IT-miljö och behov och kommer med förslag som ger en kostnadseffektiv och stabil lösning med kvalitet som håller i längden.

Installation & Service

Denna tjänst kan givetvis erhållas både som inne-service eller på plats hos Er.
Vi kan även hjälpa till på distans genom att fjärrstyra Er dator. Kunder som vill ha bättre timpris och snabbare inställelsetid på plats eller reservdelar till sina maskiner snabbt tillgängliga kan utnyttja.

Image Image
Image Image

Hosting & Molntjänster

I vår serverhall kan vi erbjuda de flesta virtuella tjänsterna som skräddarsys för våra kunders behov. Vi erbjuder färdiga “IT-Funktioner” för våra kunder som givetvis också kan kombineras med lokala IT-lösningar hos kund/kontor. Virtuella lösningar innebära full flexibilitet och skalbarhet. Vi sköter all drift och underhåll. Snabbt, säkert och tryggt bakom brandvägg via vår höghastighets fiberanslutning.

Backup &
Säkerhet

CadNet hjälper med lösningar för att höja säkerheten i din IT-miljö för både ensamma PC/Arbetsstationer och för Server och Nätverk.

Vi erbjuder olika lösningar gällande:
Backup (Lokalt och för hela nätverk), Backup på distans över internet, Intrångsskydd, Antivirusprogram och Spamfilter, Brandväggar och VPN uppkopplingar, RAID lösningar m.m. (Speglade diskar och servrar..), FT och HA lösningar (FaultTolerance och HighAvailability), Nätverkssäkerhet och lösenordskydd, Förebyggande åtgärder, Fysiska skydd m.m.

Contact

Vi vill höra av dig.

Välkommen att kontakta oss för mer information
om någon av våra produkter eller tjänster.

Kontakta oss

Flöjelbergsgatan 7A
43137 Mölndal
SWEDEN
Växel: 031-780 70 20
HP Supporten: 08-51 993 363

Låt oss prata om dina behov

Via kontaktformuläret kan du snabbt skicka över frågor om projekt, tjänster eller något annat här som du undrar över. Eller ring oss på telefon, annars går det givetvis bra att skicka ett mail så hör vi av oss så snart vi fått meddelandet.

Läkare utan gränster

Som Företagsvän stödjer vi Läkare Utan Gränser under 2023

ring: 031-780 70 20

Contact